söndag 5 maj 2013

9-0 till Bois = skön helg!

B-laget tryckte till grannarna Hasslöv/Skottorp med 3-0
Såg tyvärr för lite av matchen för att skriva något om den (pga träning). Men enligt rapporter så gjorde Boisarna en helgjuten insats och bärgade hem alla tre poängen. Målen gjordes av Simon, Giggi och Pontus. Assisterna stod Albin x2 och Pontus för. Jonas såg till att hålla första serienollan i sin första seriematch för året.

A-laget vann över Serbiska borta
Efter förra veckans nederlag var det ett suget Bois som tog sig an Serbiska borta.
Hemmalagets uppträdande gjorde inte oss mindre sugna på att åka hem till Våxtorp med alla 3 poängen. Bland annat så startar en spelare med att strunta i att ta i hand innan matchen och istället går han bara förbi. Löjligt,pinsamt och barnsligt men inget som är värt att skrivas mer om.
Bois fick en smakstart på matchen när straff tilldömdes och undertecknad slog dit 1-0 redan efter någon minut. Det rullade på med målen och 2-0 signerades av Anders "slangen" Stams fina vänsterfot assisterad av Jakob Eriksson. 3-0 och 4-0 slogs in av Rasmus Rudolfsson och undertecknad assisterade av varandra. Våxtorp gick till halvtid med en komfortabel 4-0 ledning.
I andra halvlek fortsatte boisarna att skapa målchanser och 5-0 och 6-0 kom på fasta situationer. Håkan Pettersson slog in en frispark direkt i mål och undertecknad slog dit sin andra straff för dagen.

Visst kunde det blivit något mål till men en bra insats av bois som håller nollan och gör 6 framåt. Mycket bra A-lags årsdebuter i seriespelet av Kalle Samuelsson, Jonas Svantesson, Oscar Andersson, Albin Lundin.
Första A-lagsmatcherna i seriespelet från start för Rasmus Rudolfsson, Rasmus Larsson, Kalle Samuelsson och Daniel Larsen. Alla värda beröm!

Nu tar vi nya tag nästa Fredag och bärgar hem första hemmavinsten mot Ysby!