fredag 31 maj 2013

Fortsätt att stötta Våxtorps Bois!

Seniorerna går nu in i en viktig period med många viktiga och svåra matcher. Så det är nu viktigare än aldrig förr att vi ger lagen fortsatt samma fina stöd från sidan. Ta med frugan, mannen,tjejen,killen,kompisen,pappa,mamma,mormor,morfar,farmor,farfar också så blir vi ännu fler folk som kan heja fram Bois och ha det trevligt på idylliska Våxtorps IP.

Revanschen!
Ikväll Fredag 31/5 spelar A-laget mot Skogaby BK kl. 19.00. En match som Boisarna har revansch att utkräva efter att "bara" fått oavgjort i förra årets möte i Våxtorp. Matchen är dessutom hyper viktig om Bois ska kunna vara med och kämpa om de två första placeringarna i årets div 6 som innebär uppflyttning.

Nationaldagsfirandet i år går av stapeln i Hishult!
Torsdagen 6/6 kl.14.00 vankas det div 6 toppmöte i Hishult. Bois kommer på besök och en riktig nyckelmatch i kampen om uppflyttningsplatserna väntar.

Serieledarna gästar Våxtorps IP!
Söndagen 9/6 kl.16.00 är det B-lagets tur att ta emot serieledarna. Sennan/Sperlingsholm gästar Våxtorp. B-laget har efter 7 jämna matcher tyvärr bara lyckats ta poäng i 3 av dem. Detta har inneburit att laget halkat efter lite i tabellen så nu önskas extra stöd för att stötta vårt unga talangfulla lag.

Vi ses vid fotbollsplanen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar